Autor: 021.rs

Novi Sad
23.06.2022.
11:14
Razgovor "Od Prve drugarice do prkosne Ličanke: Šta je nama značila Jovanka Broz?" biće održan u petak, 24. juna, od 19 sati, u Galeriji Matice srpske.
  • Mile rent-a mozak

    23.06.2022 12:10
    Meni nije značila ništa, ali to što meni ne znači ništa - ne znači, da ne znači našoj premijerki u nepostojećoj Vladi. Njoj, brutalno, znači. A što voli da priča, kako Jovankin duh joj noću dolazi u radnu sobu gde dugo pričaju o uspešnoj I i II palatalizaciji, padežima na autoputevima, teškim pregovorima sa Pampersom za odrasle, eBrozovizaciji i eTapiji, i još mnugo toga, dok se Prvi petao ne oglasi telefonom u 5 i 30h, sabajle - onda Igor počinje da se dere i na čiju sa telefonom i baku koja mumla u bradu da je kuća njena, i da se i strujomer i šahta vode na nju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna